BEMER Fysikalisk vaskulär terapi

- Skydda och bevara din hälsa

-BEMER® fysikalisk vaskulär terapi, är för närvarande en av de mest effektiva terapiformer som finns för att förebygga sjukdom och läkning av dessa. BEMER® stimulerar fysikaliskt en lokalt nedsatt eller störd mikrocirkulation, vilket ger stöd för att upprätthålla hälsa och främja rehabilitering. Den nuvarande generationen BEMER Classic och BEMER Professional baseras på forskningens senaste resultat. BEMER använder i sina program en världsunik signalstruktur, utvecklade för behandling under dagen i vaket tillstånd och för behandling under sömnen.

BEMER®-terapi är en behandlingsinsats för hela kroppen och dess naturliga reglerande mekanismer. BEMER® används oberoende av symtom som en kompletterande behandling vid olika processer för tillfrisknande. Dessutom bidrar BEMER® som friskvård, till en ökad prestationsförmåga och återhämtning på fritiden, i arbetet och i idrott.

Därför använder jag BEMER®-terapi i min terapeutiska verksamhet.

Läs mer på www.kroppsbruket.bemergroup.com

BEMER vet för häst och andra djur

Naturligtvis fungerar BEMER fysikalisk vaskulär terapi lika bra på djur. För hästar (kor) finns en särskild, robust utrustning. Förutom det specialutformade täcket för helkroppsbehandling ingår en intensivapplikator för lokal behandling av skador, t ex senskador, lårkaka, muskelspänning, inflammation.

hästbild